Veckans mattips v. 25/2023

Gör ni skillnad på maträtter när det är sommar? Här äter vi samma typ av mat året runt, det enda som vi ändrar lite på är att vi inte äter soppa och att vi grillar mer på sommaren. Så tyvärr blir det inte något fokus på “lättare” måltider från mig vilket jag ser att det just nu efterfrågas på sociala medier pga värmen eller brist på aptit mm🙈 Hoppas att ni ändå får lite inspiration för veckans middagar härifrån 🥰

Önskar er en fantastisk matvecka, det ska jag ha ❤️ Glöm inte att följa mig på Instagram för fler tips inom mat och hälsa samt att ni får en inblick i min vardag som influenser, matkreatör och mamma 😉

Grillad fläskkotlett med örtgräddsås – recept finns HÄR

Vegetarisk baconsås & pasta – recept finns ▶️▶️ HÄR

Fläskfiléwok – recept finns ▶️▶️ HÄR

Kycklinggryta med mango chutney & bacon – recept finns ▶️▶️ HÄR

Daim- & jordgubbscheesecake – recept finns ▶️▶️ HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat):
THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *