ca 15 st
5 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
½ dl rapsolja
2 dl mjölk
Börja med att blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Häll sedan i olja och mjölk.
Knåda ihop till en deg.
Ta sedan ut ca 15 bitar ur degen och rulla dem till långa ”maskar”.
Dessa rullas runt korvarna.
Grilla korvarna med pinnbrödet runt.
Se till att grillen har medelvärme.
Ät sedan med valfri topping på korven, senap/ketchup eller vad man vill ha.
Vi gjorde dessa hemma och åt ihop med lite pommes.
Annars kan man ta med sig ingredienserna ut i skogen och grilla!
Vad är det för grill? Hur ställer du in medelvärme?
Vi har en vanlig klotgrill (modell XL 🙂 )
Vad jag menar med medelvärme är att det ska inte brinna om kolen utan vanlig glöd. Nu är det inte jag som är grillmästaren här i familjen utan det är min sambo 🙂