1 port.
2 ägg
2 msk vatten
salt
peppar
smör
120 g kokt kall potatis
½ pkt kalkonbacon
persilja
Börja med att dela den kokta potatisen och stek i lite smör och krydda med valfria kryddor och lite salt (jag brukar ta en god grillkrydda).
Lägg åt sidan och skär ett halvt paket med kalkonbacon i bitar och stek sen i stekpannan.
Lägg även dessa åt sidan och vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar i en liten skål.
Häll i omelettröra i stekpannan och stek på låg/medelvärme tills omeletten är klar.
Stjälp upp omeletten på en tallrik och fördela potatisen och baconet på halva omeletten och vik sen över den andra halvan.
Strö över lite finklippt persilja.
Mitt WW SmartPoints (BLÅ)
2 ägg
2 msk vatten
salt
peppar
smör (lägg till SP för så mycket du använder)
120 g kokt kall potatis (3 SP)
½ pkt kalkonbacon (1 SP)
persilja
Totalt blir det 4 SP/port.