Roligt att fler läsare hittar hit, på bloggens Facebook sida och till Instagram. Ni anar inte hur glad man känner sig när allt ”slit” man gör för att få ihop inspirerande recept ger resultat på besöksstatistiken. Kul att kunna dela sin egen passion med er läsare och sprida det vidare 🙂
6 port.
3 kycklingfiléer
smör
2 chorizokorvar
1 gul lök
5 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
2 msk tomatpuré
1 tsk honung
2 msk hackad persilja
1½ dl grädde
maizena
salt
peppar
Skiva kycklingen och korven tunt och smörstek först kycklingen.
När kycklingen är klar så blanda ner den hackade löken och korven och fräs tills de fått fin färg.
Blanda ner tomatpuré, honung, vatten, grädde och buljongtärning och låt sjuda upp.
Rör ner hackad persilja och smaka av med lite salt och peppar.
Red av såsen med maizena till önskad konsistens och sedan är det klart att servera med potatis eller ris.
Receptet kommer från Jennys matblogg
Så kul vännen att fler hittar hit och inspireras av dina recept ? Jag tycker det är så skönt och kunna planera veckans mat och inköp. Det underlättar vardagen enormt! Kul och inpireras till att baka mer, familj, kollegor och patienterna uppskattar det ?
Har ju en sån snäll vän som hjälper till att sprida mina recept vidare till andra 🙂