Idag står det visst i kalendern att jag fyller år, närmare bestämt hela 40 år. Så att börja dagen med en ordentlig frukost passade bra på min lediga dag. Inspirationen har jag fått från michaelas_viktresa på Instagram.
1 port.
40-60 g bär
1 ägg
40 g havregryn
vaniljpulver
kanel/kardemumma
Häll i bären i en passande ugnsform.
Vispa upp ägget med en gaffel och blanda i havregryn och smaksätt med vaniljpulver och kanel/kardemumma.
Fördela havregrynssmeten över bären.
Ställ in formen i ugnen i ca 15 min på 225°C.
Servera med lite kvarg.
Viktväktarna Points
40-60 g bär
1 ägg
40 g havregryn *
vaniljpulver
kanel/kardemumma
Totalt blev det 5P för min portion (3P för pajen, 1P för kvargen och 1P för Babybel ost).
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet
Grattis hoppas du haft en fin dag
Tack så mycket! Det har firats i 2 dagar nu så jag är mer än nöjd 🙂