Fläskrullader i god sås
600 g tunt skivad benfri kotlett
1 ask Crème Bonjour grekisk vitlök
Knorr kött/grillkrydda
salt
peppar
2 dl crème fraiche
2 dl grädde
2 msk chilisås
1 msk Worcestershiresås
1 msk soja
1-2 pressade vitlöksklyftor
1½ msk rosépeppar
hackad persilja
Bred ut ett lager Crème Bonjour på köttskivorna.
Rulla ihop och fäst rullen med en tandpetare.
Bryn rulladerna runt om i smör och krydda med
Knorr kött/grillkrydda, salt och peppar.
Stek ett par rullader åt gången och lägg dom färdigstekta rulladerna
på ett fat.
Blanda crème fraiche, grädde, chilisås, worcestershiresås, soja,
vitlök, mortlad rosépeppar och persilja i pannan när köttet är klart.
Låt småputtra ett par minuter.
Vill du ha en tjockare sås reder du av med lite maizena.
Lägg i rulladerna i såsen och låt det stå ett par minuter på låg värme.
Receptet på röstin hittar du HÄR.