Kycklingburgare

6 st

600 g kycklingfärs
1 ägg
1½ tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk grönsaksfond

Forma till biffar och stek i smör, ca 5 min på varje sida (eller grilla om man hellre vill det).

Servera med valfria tillbehör.
Jag valde att äta min burgare med ett salladsblad (dom andra åt med hamburgerbröd), ost, tomat, rostad lök och Rydbergs sourcream & onion sås och så lite pommes.

Viktväktarna Points

600 g kycklingfärs *
1 ägg
1½ tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk grönsaksfond

Totalt blir det 3P/hamburgare.

* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet

Kcal: ca 146 kcal/st exkl matfett vid stekning och övriga tillbehör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *