Äntligen helg och här kommer ett smarrigt tips på en röra som passar bra att dippa kex i 👌
4 port.
200 g crème fraiche
50 g fetaost
25 g soltorkade tomater
1 msk färsk basilika, hackad
salt
peppar
Mät upp yoghurt, fetaost och soltorkade tomater.
Mixa röran slät.
Tillsätt pressad vitlök och hackad basilika.
Smaka av med salt och peppar.
Servera till t.ex kex och vindruvor.
Viktväktarna Points
200 g grekisk yoghurt, Arla 0%
50 g fetaost 3% *
25 g soltorkade tomater, torra *
1 msk färsk basilika, hackad
salt
peppar
Totalt blir det 1P/port exkl tillbehör.
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet
Kcal: ca 53 kcal/port exkl tillbehör.
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK