Jamaican jerk tacos

4 port.

500 g kycklingfilé/innerfilé
1 påse Santa Maria Jamaican Jerk Spices
matolja
(1 avokado) vi tog gurka istället
8-12 st Santa Maria Coconut & Pepper Tortillas
salladsmix
1 burk Santa Maria Mango Sauce
1 dl crème fraiche

Sätt ugnen på 200°C.
Strimla kycklingen och blanda med kryddblandningen.
Jag strimlade genom att dela kycklingen på hälften på både bredden och längden och sedan skära tunna bitar på längden.
Lägg sedan kycklingen i en oljad ugnsfast form och ställ i ugnen i 15-20 min.

Dela gurkan i bitar och lägg i en skål och häll upp den färdigblandade påsen med salladen i en annan skål.

Värm bröden i stekpanna eller mikrovågsugn.
Fyll med kyckling och grönsakerna.
Toppa med mangosås och crème fraiche.

Viktväktarna PersonligaPoints

500 g kycklingfilé/innerfilé
1 påse Santa Maria Jamaican Jerk Spices *
matolja (lägg till PP för mängden du använder)
gurka
8 st Santa Maria Coconut & Pepper Tortillas *
salladsmix
1 burk Santa Maria Mango Sauce *
1 dl crème fraiche 5% *

Totalt blir det 7 PP/port.

* = livsmedel som jag räknat PP mängden på, övriga är 0 PP i mitt program för den mängden i receptet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.