Min favvolördagsfrukost med ny smak för januari, BLÅBÄR🫐
1 port.
1 dl havregryn
2 dl vatten/mjölk
½ krm salt
1 dl blåbär
valfri topping
Blanda havregryn, vatten, salt och blåbär i en kastrull.
Koka upp och låt koka ca 3 minuter.
Häll upp i en djup skål och servera med valfria tillbehör.
Viktväktarna Points
1 dl fiberhavregryn *
2 dl vatten
½ krm salt
1 dl blåbär
valfri topping, ev *
Totalt blir det 3P/port exkl points för den valfria toppingen, jag hade lite kvarg, blåbär och granola.
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet
Kcal: ca 176 kcal/port exkl valfri topping.
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK