Fiskgratäng med chilisås & dill

6 port.

800 g torsk
4 dl crème fraiche
1 dl grädde
1½ msk grönsaksfond
1 dl chilisås
dill
salt
peppar

Smörj en ugnsform och lägg i fisken.
Blanda ihop crème fraiche, grädde, fond, chilisås, dill, salt och peppar.
Häll såsen över fisken.
Ställ in formen i ugnen i 175°C i 30-40 min.

Tips! Om man vill kan man lägga strimlad purjolök i botten av formen innan man lägger i fisken.

Servera med mos eller kokt potatis och gröna ärtor.

5 thoughts on “Fiskgratäng med chilisås & dill

    1. Det var jättegott, mina barn gillar sådana här fiskgratänger jättemycket 🙂 Tack för att du skrev en rad här på bloggen!

    1. Absolut, tina dom eller så kör du på frysta, men då blir det längre tid i ugnen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *