Veckans mattips v. 51/2022

Hej mina kära följare! Idag har jag tyvärr inga tips att dela med mig utav då dagen har varit full av en massa projekt som jag har varit behövliga att slutföra 🙈 MEN det finns hur många tips som helst från tidigare veckor så länkar några veckor från början av året som vi får återanvända inför denna kommande vecka 🥰

För er som följer Viktväktarna så kommer inte alla dessa recept vara uppdaterade till det nya programmet, så den totala pointsen som står i recepten stämmer inte till 100% så det får ni ha lite överseende med denna vecka.

Veckans matsedel v. 4/2022 – klicka ▶️▶️ HÄR för att komma till den veckan

Veckans matsedel v. 9/2022 – klicka ▶️▶️ HÄR för att komma till den veckan

Veckans matsedel. v. 11/2022 – klicka ▶️▶️ HÄR för att komma till den veckan

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *