Fläskfilélåda

Fläskfilélåda

6 port.

800 g fläskfilé
smör

200 g philadelphiaost
2½ dl crème fraiche
1 msk konc. oxfond
2 tsk sambal oelek
1 msk chilisås
paprikapulver
salt 
 peppar
1 ask körsbärstomater

2 dl riven ost

Sätt ugnen på 225°C.

Skiva upp den putsade fläskfilén och krydda med salt, peppar och lite paprikapulver och bryn den färdig i stekpannan. 
Lägg den genomstekta filén i en ugnsform. 
Blanda ingredienserna till såsen i en kastrull och när den börjar puttra
 häller du över såsen över fläskfilén.
Dela körsbärstomaterna och fördela dom över köttet och såsen.
Strö riven ost över.
Gratinera sedan i cirka tjugo minuter eller tills lådan har fått en fin färg.

Servera med ris och sallad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *