Amerikansk äggsallad på knäcke

Detta lärde jag mig av min värdmamma när jag var i Usa som au pair för typ 18 år sen, men då blandade dom med majonnäs istället för crème fraiche. Så vill man byta ut crème frache mot majonnäs så går det alldeles utmärkt. Tror jag ska ta och äta detta till frukost i helgen när jag är ledig och kan njuta av frukosten lite mer.

1 port.

2 st hårdkokta ägg
1½ msk yoplait lätt fraiche 8%
1½ tsk persilja
salt
peppar
2 skivor Wasa Delikatess
4 skivor kycklingbacon

Skala och mosa äggen med en gaffel.
Blanda i crème fraiche och lite finklippt persilja.
Smaka av med salt och peppar.
Fördela röran på knäckebrödet och servera med stekt kycklingbacon.


Viktväktarna Flex

2 st hårdkokta ägg
1½ msk yoplait lätt fraiche 8% (1 SP)
1½ tsk persilja
salt
peppar
2 skivor Wasa Delikatess (2 SP)
4 skivor kycklingbacon (1 SP)

Totalt 4 SP/port. Lägg ev till SP för smöret på mackan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *