Veckans matsedel v. 7/2021

Nya middagstips inför kommande vecka! För er som är Viktväktare så kommer jag hoppa på 4 nya veckor med fullt Ww-fokus varje dag alla dagar i veckan. Följ mig på storys för tips hur jag gör när jag planerar mina veckor, vardagsmotion, dagligt SP intag mm 💙

Passar inte tillbehören för er så byt till något annat eller byt ut proteinet till ett vegetarisk alternativ om ni vill det, finns så mycket man kan göra för att anpassa ett recept eftereget tycke och smak, bara man har en grundidé att ta inspiration ifrån när den egna inspirationen saknas ❤

Måndag

Korvgryta – recept finns ➡ HÄR

Tisdag

Grönpepparbiffar – recept finns ➡ HÄR

Onsdag

Fiskgratäng med smak av tomat – recept finns ➡ HÄR

Torsdag

Kycklingsoppa med rostade pinjenötter – recept finns ➡ HÄR

Fredag

Varm smörgåstårta med baconfyllning – recept finns ➡ HÄR

Lördag

Helstekt fläskfilé med ugnsstekt polentapotatis – recept finns ➡ HÄR

Söndag

Kycklinggratäng med mango chutney – recept finns ➡ HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer mat/bakinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *