Veckans matsedel v. 6/2021

Ny vecka, ny matsedel! Tycker inte jag gör annat än att göra ny matsedel, veckorna går alldeles för fort. Snart dags för semester 2021 😜 Idag är sista dagen med Joina, så imorgon bitti ska jag registrera min slutvägning. Vad tror ni, lyckas jag med mina 4% viktnedgång som var målet?

Passar inte tillbehören för er så byt till något annat eller byt ut proteinet till ett vegetarisk alternativ om ni vill det, finns så mycket man kan göra för att anpassa ett recept eftereget tycke och smak, bara man har en grundidé att ta inspiration ifrån när den egna inspirationen saknas ❤

Måndag

Kasslerpytt – recept finns ➡ HÄR

Tisdag

Köttfärssås tacostyle – recept finns ➡ HÄR

Onsdag

Currykyckling i dragonsås – recept finns ➡ HÄR

Torsdag

Pasta- & skinksallad – recept finns ➡ HÄR

Fredag

Libapizza med fläskfilé – recept finns ➡ HÄR

Lördag

Kycklinggratäng med bacon – recept finns ➡ HÄR

Söndag

Chililövbiff & duchesspotatis – recept finns ➡ HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer mat/bakinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *