Veckans matsedel v. 40/2018

Ledsen, idag är jag jättesen med matsedeln, men jag har jobbat långpass både idag och igår så tiden har varit emot mig. Sambon åkte till Maldiverna på sin dykresa igår så nu är vi helt solo jag och barnen till nästa söndag. Skulle vilja klona mig, någon som vet hur man gör??

Måndag

Svamp- & korvpanna – recept finns HÄR

Tisdag

Gräddig köttfärssås – recept finns HÄR

Onsdag

Pastasås med cheddar & mozzarella – recept finns HÄR

Torsdag

Korvsoppa – recept finns HÄR

Fredag

Varm smörgåstårta med kyckling & curry – recept finns HÄR

Lördag

Filégryta med bacon & sambal oelek – recept finns HÄR

Söndag

Kyckling med citron- & dragonsås – recept finns HÄR

Veckans dessert

Blåbärscheesecake – recept finns HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *