Veckans matsedel v. 38/2019

Idag mår jag bra igen. Så himla skönt! Blev en tur till Örebro och köpa byxor till den yngsta som tydligen använder sina knän mer än sina fötter så jag har fått kasta flera byxor sen skolan började. Lite surt, men så är det i vissa åldrar. Härligt höstväder idag om man bortser från att det blåser storm. Hinna med en liten pw innan det blir mörkt idag kanske, testa hur foten klarar det, är ju ganska mör efter en arbetsdag. Vägdag imorgon, förväntar mig inget minusteckan då veckan har varit jobbig mentalt.

Här kommer en ny matsedel, hoppas ni gillar den! Byt gärna tillbehör till rätterna om ni vill, blev mycket potatis under helgen, men det är ju så gott!

Måndag

Pasta med krämig baconsås – recept finns HÄR

Tisdag

Svamp- & färssås – recept finns HÄR

Onsdag

Pasta Pesto – recept finns HÄR

Torsdag

Räksallad – recept finns HÄR

Fredag

Långlagade, möra fläskkotletter – recept finns HÄR

Lördag

Stekt kyckling med röst & skysås – recept finns HÄR

Söndag

Höstgryta med svamp & äpple – recept finns HÄR

Veckans frukosttips

Kvarg & granolafrukost – recept finns HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

2 thoughts on “Veckans matsedel v. 38/2019

  1. Hej, jag och min sambo har precis börjat med viktväktarna och följer dina recept jättebra recept. Men en sak jag funderar på du skriver recept men nedanför står det Viktväktarna flex är det något annorlunda än vanligt?

    1. Viktväktarna uppdaterar sina program lite emellanåt, förr hette det pro points och sen blev det smart points och nu är det smart points flex. Så har man varit med ett tag så kan det vara bra att veta hur det är beräknat då programmen skiljer sig lite åt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *