Veckans matsedel v. 34/2020

Då var semestern slut för detta året! Imorgon är det åter till jobbet för mig och sambon, på tisdag börjar dom två yngsta skolan igen (åk. 2 & 4) och på onsdag ansluter den näst äldsta (9:an). Det som ändå blir skönt att återgå till allt är ju ändå vardagsrutinerna, hur skönt det än må vara med semester. Ska dessutom ta tag i mina Viktväktarrutiner igen, har fungerat lite sådär under våren och inte alls under semestern. Ni kan följa min dag som Viktväktare på Instagram stories där jag delar med mig utav mitt matintag, motion och tips på rätter och bra produkter. Länk till min Instagram finns längst ner ⬇

Måndag

Stekt korv, makaroner & ostsås – recept finns ➡ HÄR

Tisdag

Asiatisk kycklingfärssås – recept finns ➡ HÄR

Onsdag

Kasslerstroganoff – recept finns ➡ HÄR

Torsdag

Pasta med champinjoner, citron & persilja – recept finns ➡ HÄR

Fredag

Quesadillas med tacofärs – recept finns ➡ HÄR

Lördag

Portermarinerad fläskfilé – recept finns ➡ HÄR

Söndag

Gryta med sweet chilisås – recept finns ➡ HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *