Veckans matsedel v. 34/2019

Igår var jag och en vän och besökte matmarknaden i Wadköping (Örebro). Hittade flera intressanta marknadsstånd med lokala matproducenter och leverantörer som jag vill besöka. En butik som vi fastnade för som ligger just i Wadköping var The House of Taste.

Imorgon är det dags för mig att ställa mig på vågen. Har skött mig varje dag och registrerat allt jag har ätit så ett bra resultat tror jag att jag kan få. Uppdaterar er mer imorgon för nu är det ju dags för en ny matsedel!

Måndag

Omelett med potatis & korv – recept finns HÄR

Tisdag

Köttfärssås tacostyle – recept finns HÄR

Onsdag

Currykassler med purjolök – recept finns HÄR

Torsdag

Purjo- & kycklingsoppa – recept finns HÄR

Fredag

Libapaj med ost & skinka – recept finns HÄR

Lördag

Stekt kyckling & spicy garlic sås – recept finns HÄR

Söndag

Vilda kotletter med enbär & timjan – recept finns HÄR

Veckans frukosttips

Ägg i moln – recept finns HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *