Veckans matsedel v. 27/2018

Nu har jag komponerat ihop en ny matsedel åt er med middagsförslag för veckan som kommer 🙂

Trevlig kväll!

Måndag

Currystroganoff – recept finns HÄR

Tisdag

Asiatisk kycklingfärssås – recept finns HÄR

Onsdag

Stekt kassler med curry- & äpplesås – recept finns HÄR

Torsdag

Raggmunk i ugn – recept finns HÄR

Fredag

Libapizza med kyckling, räkor, banan & curry – recept finns HÄR

Lördag

Vitlöksmarinerad fläskfilé & vitlök- och örtsås – recept finns HÄR

Söndag

Biff med bambuskott – recept finns HÄR

2 thoughts on “Veckans matsedel v. 27/2018

  1. Hej!
    Jag är med i VV och i deras recept står bara ett “p” efter ingredienserna som ger poäng. Du skriver “SP”. När jag kollat dina ingredienser så stämmer inte alltid poängen. Använder du dig av smartpoints?
    Hälsningar Veronika

    1. Hej
      Ja jag använder mig av Smart Points och använder appen/hemsidan när jag räknar ut SP värdet på respektive råvara/recept. Har varit onlinemedlem sedan maj 2016. Vissa av mina recept är inte uppdaterade efter det nya Flexsystemet då jag inte har hunnit med, så en del recept kanske inte stämmer riktigt om dom innehåller råvaror som numera ligger på 0 SP-listan. Är det något specifikt recept du funderar över så får du gärna berätta vilket så jag kan fixa till det om det är något som har blivit tokigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *