Veckans matsedel

Veckans matsedel v. 45

Måndag

Tomatsås med bacon & pasta

Tisdag

Dragonkotletter & ris

Onsdag

Kyckling i fransk örtsås & pasta

Torsdag


Fredag

BLT-burgare & pommes

Lördag

Fläskfilé i ost- & senapssås

Söndag

Rådjursgryta & rösti

* Klicka för att komma till receptet

2 thoughts on “Veckans matsedel

  1. Det är bara länken till soppan som funkar. Jag blev sugen på kycklingen 🙂 Hur hittar jag receptet!?

    Tack!!

  2. Hej

    Förlåt för lite sent svar, men jag har inte hunnit med bloggen på ett tag. När jag gör mina veckomatsedlar brukar jag blanda med recept jag har på bloggen och med nya recept. Dom recepten som finns på bloggen är markerade med * efter sig. Så tyvärr har jag inte lagt ut kycklingreceptet än. Om jag får din mail så kan jag skicka receptet till dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *