4 port.
500 g torskfilé
2¼ dl crème fraiche
2¼ dl matlagningsgrädde
4 msk hummerfond
1-2 pressade vitlöksklyftor
svartpeppar
dill
Dela fisken i bitar och lägg dom i en smord form.
Blanda crème fraiche, grädde, hummerfond och vitlöksklyfta.
Häll såsen över fisken och peppra.
In i ugnen i 200°C i 20-25 min.
Strö hackad dill över innan servering.
Servera med pressad/kokt potatis.
Viktväktarna PersonligaPoints
400 g torskfilé *
2 dl crème fraiche 8% *
1½ dl matlagningsgrädde 13% *
½ dl vatten
4 msk hummerfond *
1-2 pressade vitlöksklyftor
svartpeppar
dill
Totalt blir det 7 PP/port. Lägg till PP för tillbehör och servera med valfria grönsaker.
Kcal: 212 kcal exkl potatis och grönsaker.
Jättegott tack för tipset
Kul att ni provade 🥰