Succéfisk & pressad potatis

4 port.

500 g torskfilé
2¼ dl crème fraiche
2¼ dl matlagningsgrädde
4 msk hummerfond
1-2 pressade vitlöksklyftor
svartpeppar 
dill

Dela fisken i bitar och lägg dom i en smord form.
Blanda crème fraiche, grädde, hummerfond och vitlöksklyfta.
Häll såsen över fisken och peppra.
In i ugnen i 200°C i 20-25 min.
Strö hackad dill över innan servering.
Servera med pressad/kokt potatis.

succefisk

Viktväktarna PersonligaPoints

400 g torskfilé *
2 dl crème fraiche 8% *
1½ dl matlagningsgrädde 13% *
½ dl vatten
4 msk hummerfond *
1-2 pressade vitlöksklyftor
svartpeppar 
dill

Totalt blir det 7 PP/port. Lägg till PP för tillbehör och servera med valfria grönsaker.

Kcal: 212 kcal exkl potatis och grönsaker.

2 thoughts on “Succéfisk & pressad potatis

Lämna ett svar till Stefan Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.