Snabb vardagsrätt med enkla råvaror som man inte kan få nog utav!
4 port.
300 g pasta
300 g lövbiff
1 gul lök
salt
matfett
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche karljohansvamp & timjan
1 dl vatten
1 msk oxfond
1 tsk olja med smak av tryffel
babyspenat
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Strimla köttet tunt.
Skala och hacka löken.
Salta och bryn köttet i matfett i en stekpanna.
Lägg i löken och låt den fräsa med.
Vispa ihop crème fraiche, vatten, fond och olja.
Häll det i pannan.
Låt koka 2–3 min.
Rör ner spenat och pastan i såsen och blanda runt.

Viktväktarna Points
225 g pasta, okokt *
300 g lövbiff *
1 gul lök
salt
matfett (lägg till points för den mängden du använder)
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche karljohansvamp & timjan *
1 dl vatten
1 msk oxfond *
1 tsk olja med smak av tryffel *
babyspenat
Totalt blir det 11P/port.
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet


Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK
Älskar persilja på. Det förhöjer smaken på så gott som alla rätter!
Är typ beroende av persilja, perfekt att toppa dom flesta rätter med det 🌿 Kanske syns på mina bilder också 😁