Pasta med pizzabollar

Mitt tredje och sista recept med pizzabollarna.

4 port.

1 förp. pizzabollar, Kung Markatta
pasta
1 grönsaksbuljongtärning
3 dl grädde
1 dl créme fraiche
¾ msk tomatpuré
1 tsk oregano
en nypa med färska basilikablad
salt
peppar

Förbered pizzabollarna enligt anvisningar på förpackningen.
Koka pastan.
Koka upp grädde och smula ner buljongtärningen.
Vispa ner tomatpuré och kryddor.
Låt det småkoka i några minuter.
Blanda ner crème fraiche och smaka ev av med mer kryddor.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)

1 förp. pizzabollar, Kung Markatta (27 SP)
2-3 förp. Rootpasta
1 grönsaksbuljongtärning
2 dl vatten
1 dl matlagningsgrädde 13% (7 SP)
1 dl turkisk yoghurt 0% (rör ner i slutet, bör ej kokas)
¾ msk tomatpuré
1 tsk oregano
en nypa med färska basilikablad
salt
peppar

Totalt blir det 9 SP/port.

Kcal: ca 300 kcal/port.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *