Korvstroganoff
4 port.
½ falukorvsring
1 gul lök
salt
peppar
paprikapulver
2½ dl matlagningsgrädde
2½ dl mjölk
5 msk tomatpuré
maizena
½ falukorvsring
1 gul lök
salt
peppar
paprikapulver
2½ dl matlagningsgrädde
2½ dl mjölk
5 msk tomatpuré
maizena
Skär korven i stavar.
Stek i smör i en stekpanna.
Skär löken och tillsätt den i stekpannan.
Krydda med salt, peppar och paprikapulver.
Häll i grädden och mjölken.
Vispa ut tomatpurén i vätskan.
Häll i maizenan och låt stroganoffen småputtra ett par minuter.
Servera med ris och ärtor.
Stek i smör i en stekpanna.
Skär löken och tillsätt den i stekpannan.
Krydda med salt, peppar och paprikapulver.
Häll i grädden och mjölken.
Vispa ut tomatpurén i vätskan.
Häll i maizenan och låt stroganoffen småputtra ett par minuter.
Servera med ris och ärtor.