4 port.
600 g lövbiff el. minutbiff
1 rödlök
matolja
salt
peppar
1 msk sweet chili
400 ml kokosmjölk
1 msk kinesisk soja
425 g minimajs
Skär köttet i strimlor.
Skala och skiva löken.
Stek lök och kött i en stor stekpanna i olja, rör då och då.
Sänk värmen på plattan och krydda med salt och peppar och rör i sweet chili, kokosmjölk och soja.
Skölj majsen och låt den rinna av.
Dela den i halvor och lägg den i grytan.
Sjud ca 5 minuter.
Servera grytan med ris och sallad.
Viktväktarna Flex
600 g lövbiff el. minutbiff (9 SP)
1 rödlök
matolja (lägg till SP för så mycket du använder)
salt
peppar
1 msk sweet chili (2 SP)
400 ml kokosmjölk lätt (17 SP)
1 msk kinesisk soja
425 g minimajs
Totalt blir det 7 SP/port. Lägg ev till SP för matoljan vid stekningen. Servera med ris eller blomkålsris och lägg ev till mer grönsaker vid sidan av.