Varm tacosmörgåstårta

6 st hönökakor 
500 gram köttfärs
1 lök
1 påse tacokrydda
1 burk creme fraiche paprika chili
1 burk creme fraiche
1 liten burk majs
3-4 tomater
 300 gram riven tex mex ost 

Sätt ugnen på 225°C. 
Stek köttfärsen och löken.
Blanda sen i tacokryddan och vatten enligt instruktioner på påsen.
 Blanda i crème fraichen och majsen. 
Lägg 2 hönökakor på en plåt med bakplåtspapper så det bildar en cirkel. 
Bred på hälften av köttfärsblandningen. 
Lägg på ytterligare 2 hönökakor.
 Bred på resten av blandningen. 
Lägg på de sista 2 hönökakorna och lägg sedan på skivade tomater.
 Häll den rivna osten över tomaterna. 
Grädda mitt i ugnen i ca 15-20 minuter.
 Servera med grönsaker, tacochips och cheddardip.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *