Varm macka med bacon & två sorters ost

Varma mackor är något jag gärna slänger ihop till middag när tiden är minimal och man har lite av varje hemma. Denna gången hade vi rester av hamburgerost och bacon hemma vilket blev dessa riktigt goda mackor 🥰

Testa du kommer inte bli besviken!

4 st

4 st formbröd
smör
6 skivor bacon
8 skivor tomat
6 skivor hamburgerost
riven västerbottenost
mejram
timjan

Sätt ugnen på 200°C.
Bred smör på brödskivorna.
Dela baconskivorna på mitten och lägg tre skivor på varje macka.
Lägg på tomatskivor och hamburgerost.
Strö riven västerbottenost över mackorna och krydda med mejram och timjan.

Låt stå i ugnen i ca 10 min eller tills dom är klara och servera mackorna med en blandad sallad.

Viktväktarna Points

4 st formbröd, tex Pågen Levain *
smör (lägg till points för mängden du använder)
6 skivor kycklingbacon *
8 skivor tomat
6 skivor hamburgerost *
4 msk riven västerbottenost *
mejram
timjan

Totalt blir det 7P/st.

* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet

Kcal: ca 200 kcal/st.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat):
THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *