Kycklingtoast

Kycklingtoast

2-3 stora kycklingfiléer, ca 400 g
4 skivor cheddar
8 skivor formfranska/surdegsbröd
4 salladsblad
(1 skivad avokado)
(2 skivade tomater)
½ skivad rödlök
valfri dressing

Dela kycklingfiléerna horisontellt så att du har flera tunna filébitar.
Bryn dem i smör ca 2-3 min på varje sida.
Låt steka färdigt på eftervärme, gärna under lock.

Lägg på cheddar mot slutet.
Stek brödet i lite smör i en stekpanna tills det får lite färg.
Fördela salladsblad på hälften av brödskivorna.

Lägg därefter på kycklingfilé, (avokado och tomater) samt rödlöksringar.
Servera med valfri dressing samt resterande brödskivor.

Vi hade vitlöksdressing på våra toast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *