Krämig kycklinggryta med smak av curry

4 port.

3-4 kycklingfiléer
1 köttbuljongtärning
1 tsk curry
salt peppar
2 dl crème fraiche
2-3 msk tomatpuré
1 röd paprika

Skär paprikan i bitar.
Strimla kycklingfiléerna.

Stek kycklingen i matfett/olja tills den börjar få lite färg, smula ner buljongtärningen.
Salta och peppra, rör ner crème fraiche.
Blanda ner tomatpurén och tillsätt curry.
Blanda ner paprikan.
Låt puttra ca 15 min.

Vi serverade rätten med kraschad potatis med smak av västerbottensost och timjan.

Är säkert även god ihop med pasta.

Viktväktarna Flex

3-4 kycklingfiléer
1 köttbuljongtärning
1 tsk curry
salt peppar
2 dl crème fraiche 8% (10 SP)
2-3 msk tomatpuré
1 röd paprika

Totalt 3 SP/port. Lägg till SP för ev matfett och för tillbehören.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *