Kassler- & potatisgratäng med curry

Kassler- & potatisgratäng med curry

6 port.

12-15 stora mjöliga potatisar
1 gul lök
600 gram kassler
6 dl vispgrädde
1 msk gul curry
salt 
 peppar
2 pressade vitlöksklyftor
riven ost

Ställ ugnen på 200°C. 
Strimla kasslern tunt. 
 Skala och skiva potatisen tunt, finhacka löken.
Varva sedan potatis, kassler och lök och pressa ner vitlöken.
Häll upp grädden i en skål med curry, salt och peppar och häll över gratängen. 
Ställ in i ugnen i cirka 40 minuter, ta ut och toppa med en god riven ost.
Ställ tillbaka igen i 10 – 15 minuter.

Receptet kommer från Jennys matblogg

En kommentar till “Kassler- & potatisgratäng med curry”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *