Jamaican jerk tacos

4 port.

500 g kycklingfilé
1 påse Santa Maria Jamaican Jerk Spices
1 msk matolja
(1 avokado) vi tog gurka istället
1 paket Santa Maria Coconut & Pepper Tortillas
salladsmix
1 burk Santa Maria Mango Sauce
1 dl crème fraiche

Sätt ugnen på 200°C.
Strimla kycklingen och blanda med kryddblandningen.
Jag strimlade genom att dela kycklingen på hälften på både bredden och längden och sedan skära tunna bitar på längden.
Lägg sedan kycklingen i en oljad ugnsfast form och ställ i ugnen i 15-20 min.

Dela gurkan i bitar och lägg i en skål och häll upp den färdigblandade påsen med salladen i en annan skål.

Värm bröden i stekpanna eller mikrovågsugn.
Fyll med kyckling och grönsakerna.
Toppa med mangosås och crème fraiche.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *