Hoisinwokad falukorv & äggnudlar

Hade planerat att dela ett annat recept med er idag, men då jag förlagt receptet nånstans och inte hittar det så får det bli detta istället. Riktigt god vardagsrätt som inte kräver så stora insatser och som hela familjen gillade.

400 g falukorvkorv
1 rödlök
olja
250 g asiatiska äggnudlar
1 påse djupfrysta wokgrönsaker, à 500 g
¾ dl hoisinsås
salt
peppar

Skär korven i strimlor.
Skala och strimla rödlöken.
Spola hastigt av wokgrönsakerna i hett vatten.
Låt rinna av.
Stek korvstrimlorna och lök i olja tills de fått fin färg.
Blanda ner wokgrönsakerna och hoisinsåsen.
Fräs ett par minuter tills allt är genomvarmt.
Smaka av med salt och peppar.
Håll varmt.
Koka äggnudlarna i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.

2 reaktioner till “Hoisinwokad falukorv & äggnudlar”

  1. TACK för ett toppen recept! Så himla gott o lättlagat… Detta kmr vi att göra om, var så säker!
    TACK för att du delar med dig av allt gott du lagar o bakar. Du ger mig massor med inspiration o nya idéer. Kram!

    1. Åh vad glad jag blir 🙂 Tack själv för att du kommer hit och tar del av mina tips och recept!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *