Grillplocktallrik & grillad sparris

Första gången vi testar att äta färska korvar och hur gott var inte det? Supergott! Kommer absolut att köpa dessa fler gånger till sommarens grillningar, rekommenderar er att testa ifall ni inte gjort det. Denna gången vi grillade så blev det lite allt möjligt gott med både korv, kött, potatissallad och kroketter mm. Varför krångla till det, ibland kan man fuska lite och köpa det mesta färdigt så slipper man stå i köket halva kvällen även om det är roligare att göra det mesta själv från grunden.

Trevlig kväll på er kära läsare!

grön sparris
olivolja
flingsalt

Skär av den nedersta delen av sparrisen (cirka 1 cm).
Pensla sparrisen med olja och grilla den i cirka 2 minuter på grillen.
Annars lägg den i en ugnsform och grilla den i ugnen i 225°C i ca 3-4 min.
Lägg upp på fat och ringla lite olivolja över och strö över flingsalt.

Tallriken innehåller: färsk fläskkorv, färsk nötkorv med smak av örter, grillad flintastek, potatiskroketter, potatissallad, inlagda vitlöksklyftor, kvargbearnaise, baguette och grillad sparris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *