Enchilada wraps

4 port.

500 g kyckling
1 påse enchilada kryddmix
vatten
8 tortillabröd
sallad
gurka
tacoost
vitlökssås

Strimla kycklingen och stek i olja/smör tills den är klar.
Tillsätt kryddmixen och blanda med kycklingen, ha i en skvätt vatten i pannan och låt det stå en stund på lägre värme.
Strimla salladen, skär gurkan i bitar och häll upp osten i en skål.

Fördela sallad, gurka, ost och kyckling på ett tortillabröd och ringla över den kalla vitlökssåsen.

Viktväktare Smart Points

Använd små tortillsbröd, ca 2 msk riven ost (10%)/port. och ca 1½ msk vitlökssås (Rydbergs)/port. så blir det 12 SP/port.

Vill man få ner SP lite lägre kan man alltid göra en egen vitlökssås på naturell yoghurt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *