Enchilada wraps

4 port.

500 g kyckling
1 påse enchilada kryddmix
vatten
8 tortillabröd
sallad
gurka
tacoost
vitlökssås

Strimla kycklingen och stek i olja/smör tills den är klar.
Tillsätt kryddmixen och blanda med kycklingen, ha i en skvätt vatten i pannan och låt det stå en stund på lägre värme.
Strimla salladen, skär gurkan i bitar och häll upp osten i en skål.

Fördela sallad, gurka, ost och kyckling på ett tortillabröd och ringla över den kalla vitlökssåsen.

Viktväktarna Flex

500 g kyckling
1 påse enchilada kryddmix (2 SP)
vatten
8 tortillabröd, små (23 SP)
sallad
gurka
8 msk ost 10% (2 SP)
6 msk vitlökssås, Rydbergs (15 SP)

Totalt blir det 11 SP/port för två stycken wraps. Lägg ev. till SP för matfettet vid stekning av kycklingen.

Vill man få ner SP lite lägre kan man alltid göra en egen vitlökssås på naturell yoghurt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *