Äggröra

Har kommit fram till det perfekta sättet att göra en krämig äggröra. Har baserat receptet på hur ett klipp jag såg på Youtube med Gordon Ramsey. Blir kanongott!

1 port.

2 ägg
½ msk crème fraiche
smör (valfri mängd)
salt
peppar

Knäck äggen i en kall panna/kastrull på läg värme, tillsätt en del av smöret och rör om konstant tills det börjar bli fast, tar ca 5-7 min.
Klicka i resten av smöret och rör lite till.
Ta bort pannan/kastrullen från plattan och rör i crème fraiche.

Smaka av med salt, peppar och ev lite örter som t.ex persilja.

Viktväktarna Flex

2 ägg
½ msk crème fraiche 8%
smör (valfri mängd) lägg till SP efter den mängd du tillsätter
salt
peppar

Själva grunden med ägg och crème fraiche är 0 SP/port, totala antalet SP beror på hur mycket smör man väljer att använda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *